Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Terugblik Congres 'Veterinary Pathology and Veterinary Clinical Pathology'

4-10-2019: 

De Europese Colleges en Societies van veterinair en veterinair klinisch pathologen, ECVP/ECVCP & ESVP/ESVCP, hielden dit jaar gezamenlijk hun jaarlijkse congres van 25 tot en met 28 september in Burgers’ Zoo, Arnhem. Een internationaal gezelschap van ruim 450 deelnemers genoten van een gevarieerd programma, waarbij experts hoogstandjes van hun vakgebied presenteerden.

Onderwerpen als biomarkers in kanker en infectieziekten, One Health, wildlife pathologie, liquid biopsies/cellfree DNA, Rift Valley Fever en transmissie van zoönotische arbovirussen passeerden de revue. Ook Royal GD presenteerde zich met lezingen: 'The role of pathology in a surveillance system' (Y. Schukken), 'Oral pathology in dogs and cats' (N. Meertens) en 'Poultry disease monitoring' (N. de Bruijn). In parallelsessies werden posters toegelicht en presentaties gehouden. De sponsoren op de informatiemarkt werden drukbezocht en in de pauze’s vonden vele collega’s elkaar voor een hernieuwd contact.

Eén van de hoogtepunten was het concert door Syrinx, een veterinair orkest, dat diverse Europese nationale nummers ten gehore gaf. Het concert ging vooraf aan het walking dinner door de Ocean, zebrastallen en het Safarirestaurant van Burgers’ Zoo.

Ga voor meer informatie naar www.vetpathvetclinpath2019.sites.uu.nl
700

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.