Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Anne Veenbaas Fonds

7-10-2019: 

Het Anne Veenbaas Fonds, vernoemd naar de eerste directeur van GD, is opgericht ter gelegenheid van ons 100-jarig jubileum. Het fonds zal periodiek iemand uit de praktijk onderscheiden die zich op innovatieve wijze inzet voor het verbeteren van de diergezondheid in Nederland.

Wilt u het Anne Veenbaas Fonds financieel ondersteunen? Dan kunt u een bijdrage overmaken naar banknummer NL29 RABO 0128 8761 58 t.n.v. Gezondheidsdienst voor Dieren BV, Deventer, onder vermelding van Anne Veenbaas Fonds.


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.