Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

'Beestenboel op de Brink' op 15 september

8-8-2019: 

Bij GD werken al honderd jaar elke dag heel veel mensen aan de diergezondheid van landbouw- en gezelschapsdieren. Daarom vieren we dit jaar feest. En dat doen we natuurlijk niet alleen! Met 'Beestenboel op de Brink' vieren we op 15 september ons honderdjarig bestaan graag samen met de inwoners van Deventer en omstreken. De Beestenboel is van 14.00 tot 17.00 uur op de Brink in Deventer.

Gratis evenement voor jong en oud

Maak met een speciale VVV-gids een 'Dierenwandeling' door Deventer, struin over de streekmarkt en ga op het 'Leerplein' op onderzoek uit in ons eigen mobiele laboratorium. Even bijkomen, maar bruisen de kinderen nog van energie? Dan is er het 'Kidsplein' met een stroglijbaan, skelterbaan, springkussen en een heuse Cupcake Cup.

Win een leuke prijs!

Heeft u thuis of op een boerderij in de buurt nog een fotogenieke twee- of viervoeter rondlopen? Via Facebook kunt u meedoen aan de fotowedstrijd ‘Leukste dier van Deventer’. En zijn ze thuis wel te porren voor een extra uitdaging? Doe dan mee aan onze tekenwedstrijd. Op 15 september kunnen alle kinderen hun mooiste boerderij(dieren)tekening inleveren. Dus tover de camera, stiften en kwasten tevoorschijn en win een leuke prijs!

Zien we u ook 15 september op de Brink?

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.