Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Klantendag GD: Pak de bus naar GD

24-4-2019: 

GD bestaat honderd jaar en dat vieren we graag samen met veehouders en dierenartsen tijdens één van onze klantendagen, op woensdag 12 en donderdag 13 juni. Neem een kijkje in ons laboratorium, volg een workshop en laat u, onder het genot van een hapje en een drankje, door onze diergezondheidsexperts bijpraten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van diergezondheid. Komt u als dierenarts samen met uw veehouders naar GD? Vanaf vijftig personen halen wij u en uw klanten gratis op vanaf uw praktijk. Meer weten? Mail naar redactie@gddiergezondheid.nl of kijk op www.gddiergezondheid.nl/klantendag, waar u zich tot 24 mei kunt aanmelden. Let op: VOL = VOL!


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.