Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Nationale Veterinaire Wielerronde 2019

30-4-2019: 

Ook dit jaar belooft de Nationale Veterinaire Wielerronde weer een mooie tocht te worden. Op woensdag 12 juni stappen we samen op de fiets in de omgeving Deventer. Deze 34e editie, georganiseerd door GD, Dactari en Covetrus, krijgt een extra feestelijk tintje: GD bestaat namelijk 100 jaar en Dactari/AUV 50 jaar! 

Tussen 08.00 en 09.00 uur staat er bij Sport- en Belevingscentrum de Scheg (Piet van Donkplein 1, Deventer) koffie of thee met gebak voor u klaar. Na een briefing gaan alle fietsers van start. We hebben voor zowel de toer(/race)- als recreatiefietsers een prachtige landelijke route uitgestippeld met veel variatie in de omgeving. Zo pakken de toerfietsers tijdens de tocht van ± 140 kilometer het glooiende landschap van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug mee. Voor de recreatiefietsers staat er een mooie route van bijna 50 kilometer op het programma. Onderweg kunnen zij een bezoek brengen aan Museum Staring en een boottochtje maken over de Berkel. Om het energieniveau weer op peil te krijgen voor het laatste deel van de tocht is er tussendoor voor alle fietsers een lunchstop. Aan het eind van de middag wordt iedereen warm onthaald bij GD met een drankje en een heerlijk en welverdiend buffet! 

Via het inschrijfformulier kunt u zich tot en met woensdag 5 juni aanmelden voor deze sportieve en vooral gezellige dag! Meedoen is op eigen risico en voor de toerfietsers is een helm verplicht. Net als voorgaande jaren kunt u kiezen uit verschillende gemiddelde snelheden voor de toertocht. Op basis hiervan vormen we groepen. De recreatiefietsers hoeven geen snelheid op te geven. De kosten voor deze volledig verzorgde dag bedragen 35 euro per persoon. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op 12 juni! 

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.