Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Reünie oud-medewerkers GD

21-3-2019: 

In het begin van de vorige eeuw bundelden Friese veehouders hun krachten om zich te weren tegen de dierziekte rundertuberculose. In 1919 mondt dit boereninitiatief uit in de oprichting van GD. Het jaar 2019 is dus voor GD een jubileumjaar. Tijd voor een reünie tijdens de jaarlijkse GD BBQ in juni! Alle medewerkers die in het verleden een vast dienstverband hadden bij GD zijn welkom. Klik hier om een e-mail te sturen voor meer informatie en om u aan te melden. Let op: de reünie is alleen voor genodigden, vooraf aanmelden is dus verplicht.

GD 100 jaar

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.