Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

European Bovine Congress 2019: Your veterinary toolbox 2025

Welke kennis en vaardigheden heeft de praktiserende rundveedierenarts anno 2025 nodig om haar klanten te dienen? Tijdens het European Bovine Congress wordt met gerenommeerde rundveespecialisten uit heel Europa naar antwoord op deze vraag gezocht. Het congres valt samen met de jaarvergadering van het European College of Bovine Health Management (ECBHM) en is bedoeld voor dierenartsen en andere geïnteresseerden in rundvee geneeskunde. Het European Bovine Congress 2019 vindt van 11-13 september a.s. plaats in Congrescentrum 1931 te ‘s-Hertogenbosch. Online registratie is open. Op de website www.europeanbovinecongress2019.com is meer informatie te vinden over het programma, de sprekers en deelna

Bekijk hier het nieuwsbericht over het congres en de abstracts.

207


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.