Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Society for Veterinary Epidemiology and Preventive Medicine (SVEPM)

In samenwerking met verschillende organisaties op het gebied van diergezondheid, organiseert GD de Conference of the Society for Veterinary Epidemiologie and Preventive Medicine (SVEPHM). Deze conferentie vindt plaats van 27 t/m 29 maart 2019 in het Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist.

Op woensdag 27 maart geven GD medewerkers Anouk Veldhuis en Henriette Brouwer-Middelesch de workshop 'Syndromic surveillance on routinely collected data: do's and dont's'. Deze workshop is bedoeld om onderzoekers en andere professionals op het gebied van richtlijnen voor diergeneeskundige epidemiologie te voorzien in de ontwikkeling en praktische implementatie van een syndromisch surveillancesysteem voor diergezondheid, met behulp van routinematig verzamelde gegevens.

Meer informatie over het programma

SVEPM

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.